17.01.2017.

PWF

Pretty Woman Forum na Facebooku meni je neiscrpan izvor zabave. Kada na jedno mjesto stavite skoro 35 hiljada žena, dobit ćete oko 70 hiljada različitih mišljenja. Ne zbog onog fazona sa sisama, nego zato što žene mogu imati više mišljenja odjednom. Oprečnih.
Osim što me zabavlja, često me i nervira, ali mene općenito nervira ljudska glupost, a upravo nje na tom forumu ima u izobilju.

Nevjerovatno mi je kakva sve pitanja žene tamo postavljaju. Od onih, doista, glupih (jer postoje i glupa pitanja) do toliko intimnih da mene bude stid kad pročitam. Valjda je nekima od njih taj forum postao zamjena za Google. Ili pomagalo u braku, vezi, pošto ljudi imaju problem s komunikacijom.

Ali, hajde što one pitaju, nego kada čavke krenu da savjetuju, odgovaraju, ma da se svađaju i vrijeđaju... tačno te uvuku u taj vorteks negativne energije i trebaju ti izuzetni napori da se ne suprotstaviš količini gluposti koja tu cirkuliše.
Iznad svega, ipak, je mnogo zabavno, a sigurna sam da mnoge blogerice znaju o čemu pričam. (Nemojte se praviti da ne znate.)
Brojač: 259175